Keinukallion frisbeegolf ratakartta ja väylä opasteet

Hio-mex logo

Pelottava peltoaloitus, OB-tikuilla molemilta puolilta koristeltu par 4. Midarilla tarkasti heitellen pääsee par tulokseen, mutta jos kiekkoa puristaa liikaa on mahdollisuus aloittaa kierros tosi isolla plussalla. Väylä koki kaudelle 2020 pieniä muutoksia, mm väylälle on lisätty helpotusalue. Kiekon joutuessa helpotusalueelle jatketaan pelaamista korilinjasta taaksepäin helpotusalueen ulkopuolelta. Rangaistusta helpotusalueelle joutumisesta ei tule.

Jyrkänteeltä alas ison kiven päällä olevaa koria kohti liidättäen. Poistuminen tiiltä takavasemmalle polulle, ei suoraan jyrkänteeltä alas pää edellä.

Sivuttaisrinteessä lievään alamäkeen oleva puiden reunustama par 3. Liian korkeat heitot pääsevät feidaamaan kauas, pahimmillaan väylälle 7 asti.

JAaltonen.fi logo

Lyhyt metsäpilli, helppo heittää pitkäksi jos avaus osuu ikkunaan. Kori on kummun takana suojassa, eikä sen yläpanta ihan näy tiille, mutta tiille näkyvä kelo on jo hyvin ringin sisällä. Radan lyhyin väylä.

Takaisin pellolle. OB tikkuja tarjolla alussa oikealla (yhteinen väylän 1 kanssa), oikealla alhaalla oleva oja (väylän 18 suunnalla), sekä väylien 5 ja 17 välillä. Kori on siirtynyt vuonna 2021 hieman aiempaa helpompaan paikkaan, samalla rollien riski on pienentynyt ja väylä lyheni 12 metriä. Väylälle on tullut myös hazard alue, jokaisesta sille joutuneesta heitoista palkitaan yhdellä rangaistuksella. Seuraava heitto heitetään siitä mihin kiekko jäi, eli hazard alueen sisältä.

Suora vajaa satametrinen, mutta puut suojaavat koria. Väylältä ulos lipsahtaminen palkitaan ikävällä mörrillä.

Haastava par 3 alamäkeen. Alussa metsäpilliä, lopussa peltoaukea. Oikeassa reunassa OB, yhteinen väylän 8 kanssa. Lopussa OB taittuu korin taakse. Koripaikan takana asuinrakennus ja jousiammuntavaara, ei siis ole syytä mennä etsimään pahasti karanneita kiekkoja sieltä asti.

PG

Loivaan ylämäkeen täysillä tehoilla. OB:t oikealla ja vasemmalla, mutta tilaa on reilusti. Kaudelle 2020 vasemman puolen OB valui hieman lämmäksi.

K-Market Ahjontori logo

Yksi radan helpoimmista väylistä. Heittolinjat löytyvät sekä vasemmalta että oikealta, kori on korotettuna kiven päällä.

Laakson yli heitettävä väylä tarjoaa helpon pirkkopaikan. Väylää on helpotettu kaudella 2021 siirtämällä koria oikealle. Puttirallien riski on nyt aiempaa pienempi.

Ratakierroksen ensimmäinen kokonaan metsässä pelattava par 4. Korin on hiukan kummun päällä, jonka seurauksena varomaton lähäri on helppo heittää yllättävän paljon pitkäksi. Huomio, siirtymä väylälle 12 on muuttunut kaudella 2021, väylä 12 on kokonaan uusi!

Kaudelle 2021 kokonaan uusi väylä. Helpo liidätys pieneen alamäkeen, vasemmalla ja korin takana tarjolla OB tikutusta.

Kaudelle 2021 selvästi vaikeutunut väylä, vanhalta numeroinniltaan #12. Heti tiin edessä matala tunneli triplamandolla koristeltuna. Avauksella pitäisi päästä mahdollisimman kauas pellolle. OB-oja oikealla koko matkan, kiemurteleva OB pellolla vasemmalla puolella, lukuisia helpotusalueita pitkin väylää. Jos kiekko joutuu helpotusalueelle jatketaan kuten OB-virheestä, mutta ilman rankkua. Väylän lopussa oikean reunan OB alue kaartuu korin taakaa ollen lähimmillään noin 9m päässä korista.

Radan pisin väylä on kokenut kaudelle 2021 paljon muutoksia. Tarjolla on uusi korinpaikka ja koko matkan vasemmalla kummitteleva OB. Tiiltä saa painaa esteettä 170 metrin avauksen peltomaiseman yli.

Mainoste logo

Lyhyt vasemmalle kaartuva alamäkiväylä, korotettu kori kiven päällä.

Haastava metsäinen par 4. Vasemmalla kuusimetsä, oikealla sekametsä, kumpaankaan ei kannata mennä. Vasemmalla myös hevosaitaus, jonka aidan tolpat ovat OB:n raja. Aitauksesta ei saa pelata.

Alamäkeen peltoaukealle, väylän 7 lyhyempi versio. Vasemmalla hevosaitaus, jonka aidan tolpat ovat OB:n raja. Aitauksesta ei saa pelata. Oikealla väylän 5 kanssa yhteinen OB ja korin takaa löytyy OB-oja.

Kesällä 2022 päivittynyt väylä, vasen OB on tullut hieman aiempaa lähemmäs eikä ojasta tai puiden takaa joudu enää heittämään. Samalla OB tikut ovat tulleet myös korin taakse, noin 8m korista.

Keravan ratojen kävijät